Skip to main content

Despre noi

Certificat de naștere Santa Viva Med

Viața a fost generoasă cu noi: ne-am realizat atât în plan personal cât și în plan profesional. De aceea am decis ca o parte din ceea ce am primit de la viață să oferim sub o formă și altora. Așa a început povestea Santa Viva Med.

Am înființat policlinica în anul 2014 când, împreună cu familiile noastre și cu o mână de colegi, am pornit la drum. Am construit din temelii clădirea și, în foarte scurt timp, câteva luni doar, cabinetele erau gata să primească pacienții. La fel de pregătit și inimos era și personalul.

Am mai privit o dată în jur și am realizat că dorința și profesionismul nostru nu erau suficiente pentru ca lucrurile să meargă așa cum am anticipat, drept pentru care am cerut ”o mână de ajutor” de la Casa de asigurări, încheind contract de servicii în ambulatoriul de specialitate clinic, pentru 5 specialități: ginecologie, medicină internă, neurologie, pediatrie și reumatologie.

Pacienții au îndrăznit iar în anul următor și noi am îndrăznit să mărim echipa, așa încât am mai contractat 3 specialități cu casa de asigurări, oferind pacienților posibilitatea de a consulta gratuit opinii specializate în domenii care altfel le-ar fi fost greu tangibile: cardiologie, dermatologie și psihiatrie.

Am stabilit colaborări cu medici renumiți în domeniile: chirurgie, neurologie, cardiologie, dermatologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie, medicină internă, pediatrie, psihiatrie, reumatologie, urologie, otorinolaringologie, ortopedie-traumatologie, diabet, nutriție și boli metabolice.

Curând spațiul a devenit neîncăpător iar noi am continuat nu doar să visăm, ci și să ne îndeplinim visele...

Visul de pe Valea Mureșului Superior

Într-o plimbare cu familia pe pitoreasca Vale a Mureșului Superior am vizitat și comuna Rușii Munți, satul Morăreni, unde vechea școală, rămasă o clădire părăsită și în continuă degradare, parcă ne ademenea să continuăm visul.

Dacă pacienții sunt rezervați să se deplaseze până la cel mai apropiat oraș, Reghinul, de ce să nu venim noi la pacienți? Astfel, în plină pandemie, când alții se gândeau unde să se ascundă, cu sprijinul autorităților locale, am reușit să demarăm proiectul de reabilitare și reamenajare a clădirii.

Imaginea tristă a școlii părăsite a fost înlocuită cu o clădire primitoare pentru toți locuitorii Văii Mureșului. În 2 octombrie 2020 am deschis porțile noii policlinici Santa Viva Med Morăreni.

Am venit în continuare în sprijinul pacienților noștri, aducând medici renumiți și asistente medicale dedicate iar în prezent avem contractate 9 specialități cu Casa de asigurări: neurologie, dermatologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie, medicină internă, psihiatrie, reumatologie, urologie, diabet nutriție și boli metabolice.

În prezent oferim consultații gratuite, decontate de Casa de asigurări, pentru 9 specialități, iar consultații private pentru 10 specialități.

Povestea continuă iar noi ne urmăm visele...

 

Conf. Univ. Dr Tivadar Bara,
Medic primar chirurg